--> Астролог попереджає українців про події у 2023 році | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Астролог попереджає українців про події у 2023 році

0
 Астролог попереджає українців про події у 2023 році
Астролог Анна Карпєєва дала астрологічний прогноз щодо України. За її словами, весь 2023-й наша країна ще перебуватиме в кризі - як економічній, енергетичній, так і воєнній. А ще у світі наступного року буде "велика війна", пише Уніан.

В інтерв'ю YouTube-каналу PeopleLife вона зазначила, що не бачить закінчення війни у 2023-му році. "Я не військовий експерт, я не військовий астролог і навіть не політичний... У 2024-2025-му я бачу масовий потік назад в Україну. Напевно, це будуть сприятливі роки для того, щоб повертатися. Але 2023-й ще ні", - говорить астроексперт.

Карпєєва прогнозує, що ЗСУ зможуть повернути багато своїх територій навесні-влітку 2023 року, цей процес буде дуже активним у травні та серпні: "Повернення якихось територій, земель - це весна-літо наступного року".

Крім того, за її словами, наступного року намічається "велика війна", наслідки якої, безумовно, стосуватимуться й України:

"У світі не буде простіше і легше, ми не заживемо солодко... У 2023-му році намічається велика війна, я говорила це давно... Сирія - ось там буде гаряча точка. Та війна може закінчитися застосуванням ядерної зброї, але вона надовго, ця війна".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні