--> Путін збирався напасти на ще одну сусідню країну, але вибрав Україну | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Путін збирався напасти на ще одну сусідню країну, але вибрав Україну

1
Путін збирався напасти на ще одну сусідню країну, але вибрав Україну
Агресор Росія в серпні минулого року вивчала можливість напасти на Японію. Кремлівські пропагандисти повинні були розпалювати ненависть до японців за допомогою риторики про нібито "нацистів" і "фашистів", яку застосовують щодо України. Тоді "ЗМІ" почали загострювати ситуацію, але раптом до осені різко припинили розкручувати тему.

Як повідомляє американське Newsweek, журналісти видання отримали лист від 17 березня від людини, яка "співпрацює з ФСБ", передає Главред. Послання було адресовано російському правозахиснику Володимиру Осєчкіну.

В ньому агент ФСБ "Ветер перемен" зазначав, що була висока ймовірність війни Москви проти Токіо. Але в підсумку сценарій змінився і Росія напала на Україну.
"Впевненість в тому, що країни (Росія і Японія) увійдуть в стадію гострого протистояння і навіть війни, була високою. Чому для війни в результаті була обрана Україна - сценарій особливо не змінився...",- цитують американці послання.

Як вказується, пропагандисти повинні були розпалити ненависть щодо японців, використовуючи термінологію про, мовляв, "нацистів" і "фашистів", яку російське ТБ застосовувало і застосовує на адресу українців.

Зокрема, першим кроком до війни з Японією стало розсекречення ФСБ зведення про те, що під час Другої світової війни "японські спецслужби катували громадян СРСР".

8 серпня на новини на російському інформаційному полі особливої уваги не акцентували. Однак 16 серпня пропагандисти стали активно розганяти тему і говорили про "жахливі біологічні експерименти" над військовополоненими СРСР і нібито підготовку Японії з 1938 року до війни з Радянським Союзом і диверсій в той час.

Втім, восени про тему замовкли. У листі немає пояснення, чому Кремль змінив мету і вирішив повномасштабно напасти на Україну.

Примітно,"Ветер перемен" також назвав і точні позиції вертольотів РФ. Вони, за його інформацією, повинні були за сигналом атакувати Японію.

"В обох випадках це просто божевілля. Але взагалі війна була неминучою для Росії через маніакальне бажання війни з боку керівництва", - підкреслюється в матеріалі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну японці з кацапами точно не панькалися б як Европейці! Вломили москалям по саме "нехочу''!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні