--> У Польщі масово отруїлися біженці з України: що відомо | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Польщі масово отруїлися біженці з України: що відомо

0
У Польщі масово отруїлися біженці з України: що відомо
У Польщі в центрі для українських біженців зафіксували масове отруєння. Це сталося у польських Глухолазах в Опольському воєводстві.

Загалом відповідні симптоми зафіксували у понад 20 осіб, серед яких також є діти. Їх усіх забрали до лікарні. Про це повідомляє видання in Poland.

З отруєнням до медзакладів потрапили вісім дорослих і 15 дітей.

Зазначається, що симптоми вони відчули ввечері у п’ятницю, 25 листопада. У лікарні розповідають, що даних лабораторних досліджень ще немає, проте усе вказує на харчове отруєння.

"Дітей привезли до нас у лікарню. Зараз у мене троє пацієнтів у дитячому відділенні та четверо у інфекційному. Їхній стан можна оцінити як добрий. Результатів лабораторних досліджень ще немає, але все вказує на класичне харчове отруєння", – зазначає директор лікарні в Нисі Норберт Крайчі.

Проте не відкидають варіанту, що отруєння може мати вірусний характер, адже в одного з пацієнтів виявили симптоми норовірусу. Про це розповів польський воєвода Славомір Клосовський.

У центрі для біженців провели перевірку. Під час обстеження кухні та харчоблоку санітарна інспекція не виявила ніяких порушень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні