--> У кого з відомих українських чоловіків було багато дружин | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У кого з відомих українських чоловіків було багато дружин

0
У кого з відомих українських чоловіків було багато дружин
Не всім вдається з першого разу побудувати ідеальні відносини на все життя. В Україні є чимало відомих чоловіків, які були одружені не один раз. Хто зі знаменитостей розлучався і знову знаходив нових дружин - розповідає УНІАН.

Євген Синельников
Ведучий цього року одружився вдруге. Першою дружиною Синельникова була Олена Голуб, яка є продюсером і співавтором проекту "Орел і решка". Артист і його перша обраниця одружилася ще в молодості, коли були студентами. Разом вони почали знімати свята і рекламу, а потім вирішили створювати шоу про подорожі. У їхньому шлюбі народився син Олексій. Синельников і Голуб прожили в шлюбі близько 20 років, про їх розлучення стало відомо в 2021 році.


Другою дружиною ведучого стала продюсер з BADOEVTEAM Наталія Кліпа. Вони одружилися в серпні 2022 року. Церемонію провели в Бучі.

Володимир Остапчук
Першою дружиною шоумена Володимира Остапчука була Олена Войченко. Вони прожили у шлюбі з 2007 по 2020 роки. У них є спільні діти - дочка Емілія і син Еван-Олександр.


Другою дружиною Остапчука стала нотаріус Христина Горняк. Вони познайомилися в серпні 2019 року на весіллі, де шоумен працював ведучим. Восени 2020 року вони зіграли весілля. Однак через два роки, у жовтні 2022 року, ЗМІ повідомили, що Остапчук і Гірник розлучилися.

Олександр Кривошапко
Співак і волонтер одружений вже двічі. Першою дружиною артиста була танцівниця Тетяна Денисова - екс-суддя "Танцюють всі", яка підтримала РФ і втекла з України після повномасштабного вторгнення. Кривошапко і Денисова одружилися в 2011 році, проте їх шлюб розпався вже через рік.


У 2022 році співак одружився вдруге. Його обраницею стала косметолог на ім'я Марія, яка разом з Кривошапко займається благодійністю.

Павло Зібров
Співак Павло Зібров одружився двічі. Його першою дружиною була жінка на ім'я Тетяна, з нею він познайомився в молодості. У шлюбі у них з'явився син Сергій, проте їхні стосунки зруйнувалися через роман. Обраниця Зіброва закрутила інтрижку зі своїм студентом.


Другою дружиною артиста стала Марія, з нею він живе в щасливому шлюбі і до цього дня. У них є спільна дочка Діана.

Олексій Арестович
Радник офісу президента України є досить потайною персоною і не афішує своє особисте життя. Однак він не заперечує, що у нього було багато дружин.


В одному з інтерв'ю Арестович розповів, що у нього є дві колишні дружини, кожна з яких подарувала йому дитину. Зараз він у шлюбі з жінкою на ім'я Анастасія, вони познайомилися в 2014 році.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні