--> Українців закликали підготуватися до нових ударів з боку рф цього тижня | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Українців закликали підготуватися до нових ударів з боку рф цього тижня

0
Українців закликали підготуватися до нових ударів з боку рф цього тижня
Окупанти можуть завдати нового ракетного удару, який спричинить блекаут. Спрогнозувати дату атаки неможливо, але ворог вчиняє її з певною періодичністю, пише 24 канал.

Про це в ефірі національного телемарафону розповів речник Повітряних сил Юрій Ігнат.

"Наступний тиждень вже завтра. Готуємось завжди. Можна очікувати будь-коли цих ударів, тому розслаблятися не потрібно", – розповів Ігнат.

Україна постійно відстежує небезпеку
Як зазначив речник, Україна реагує на всі повідомлення про небезпеку з повітря. Зокрема, 26 листопада, коли судна Ту-95 двічі злітали з аеродрому "Енгельс" в Росії, в Україні була повітряна тривога. Ігнат розповів, що це виявились навчальні польоти, але могли бути й бойові.

«Говорити заздалегідь неможливо. Невідомо, коли будуть нові обстріли. Зрозуміло, що противник завдає їх з певною періодичністю. Це можна простежити за статистикою. Немає інформації, коли саме знову будуть обстріли. Готуватися треба завжди», – наголосив Ігнат.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні