--> Астролог назвав місяць, у якому рф почне виводити війська з України | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Астролог назвав місяць, у якому рф почне виводити війська з України

0
Астролог назвав місяць, у якому рф почне виводити війська з України
Астролог Яна Езотеричка зробила розклад на картах Таро і визначила, що чекає на Україну в грудні 2022. За її словами, російська армія почне відходити з наших територій, проте залякування поки не припиняться, пише УНІАН.

Експерт розповіла, що ситуація в Україні буде дуже складною, в тому числі і з електроенергією. Можуть надійти пропозиції щодо партнерства, але, за словами Езотерички, Україні не варто на них погоджуватися, адже це може погіршити ситуацію.

При цьому вона запевняє, що на Росію чекають великі втрати на фронті:

"Може бути таке, що землі України вже поділили. Земельне питання буде гостро стояти. Росія може відходити з територій. Вони розуміють, що вже програли, але продовжують залишатися. З їхнього боку втрати будуть досить сильні".

Яна Езотеричка зазначила, що у грудні 2022 року є ризик застосування ядерної та хімічної зброї. Астролог попереджає, що підготовка до цього буде тихою, буде багато.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні