--> Топ-5 знаків Зодіаку, які володіють особливою магічною силою | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Топ-5 знаків Зодіаку, які володіють особливою магічною силою

0
Топ-5 знаків Зодіаку, які володіють особливою магічною силою
Астрологи назвали п'ять знаків зодіакального кола, представників яких зірки наділили найбільшими здібностями до окультизму. Відьмами та чаклунами від народження виявилися Водолії, Близнюки, Раки, Скорпіони та Риби, пише Апостроф.

Водолій
Народжені під цим сузір'ям мають великі можливості до магічних практик, але не дають собі праці навчитися хоч чогось. Замість цього вони насолоджуються смачними, красивими та приємними речами, вперто залишаючись в зоні максимального комфорту. Лише природна лінь Водоліїв врятує їх недоброзичливців від містичних неприємностей.

Близнюки
Представники цього знака Зодіаку, як і Водолії, не користуються своїм даром, хіба що у виняткових випадках і тільки для себе. Вкрай рідко Близнюки можуть допомогти своїм друзям і близьким, трохи скорегувавши ситуацію.

Рак
За словами астрологів, Раки можуть опанувати практично будь-який магічний інструмент - гадати на картах і без, виганяти бісів, чаклувати, зцілювати. Якщо народженого під цим знаком Зодіаку допече п'яний сусід, бідолаха більше не зможе випити ні краплі спиртного.

Скорпіон
Навіть необізнані та "товстошкірі" люди відчувають, що від Скорпіонів виходять якісь містичні флюїди. Сама назва знака говорить про наявність в них отрути. Народжених під цим сузір'ям варто остерігатися, бо вони вміють чаклувати, передбачати та навіть розмовляти з сутностями з потойбічного світу.

Риби
Чемпіонами магії астрологи назвали Риб, які вільно читають думки та насилають прокляття одним поглядом. Представники цього знака Зодіаку впевненіше почуваються в будь-який містичній практиці, ніж при виконанні звичайних людських справ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні