--> На Волині лише 30% споживачів мають світло | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині лише 30% споживачів мають світло

0
На Волині лише 30% споживачів мають світло
На Волині електроенергією забезпечені усі об’єкти критичної інфраструктури, проте заживлено лише 30% споживачів будинків.

Про це в Телеграмі повідомив начальник Волинської ОВА Юрій Погуляйко.

«Станом на 9:00 ранку 28 листопада у Волинській області заживлено 30% споживачів. Це пов’язано із дефіцитом потужності в об’єднаній енергетичній системі України та застосуванням аварійних графіків відключень у багатьох регіонах», - написав Погуляйко.

Він додав, що на Волині забезпечується електропостачання усіх важливих об’єктів критичної інфраструктури (лікарні, КНС, водозабори, котельні ті ін.).

Населення заживлено у межах гранично допустимої потужності, яку дозволяє система. Напруга подається з чергуванням споживачів, аби уникнути перенавантаження ліній. Наразі дозволена потужність по області становить 140,35 МВт – при потребі 350 МВт.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні