--> Відому поп-зірку засудили за зґвалтування | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Відому поп-зірку засудили за зґвалтування

0
Відому поп-зірку засудили за зґвалтування
Кріс Ву отримав 13 років ув'язнення.

Пекінський суд визнав винним співака китайського походження, який зґвалтував трьох жінок у листопаді та грудні 2020 року, — повідомляє The Guardian.

Майбутній репер народився 6 листопада 1990 року у Гуанчжоу, у віці 10 років разом із матір'ю він переїхав до Ванкувера, у 2012 році дебютував у складі групи EXO. У лютому 2017 року Ву представляв Китай на 59-й щорічній церемонії вручення премії «Греммі» у Лос-Анджелесі.

Ву був затриманий у Пекіні 31 липня 2021 року після того, як 19-річна студентка Ду Мейчжу публічно звинуватила його у примусі її та інших дівчат, у тому числі неповнолітніх, до сексу. Вона заявила, що була зґвалтована у 17 років після того, як співак напоїв її.

Ву також зобов'язали виплатити 600 мільйонів юанів (понад $83 мільйонів) за приховування доходів та інші податкові правопорушення.

На момент затримання Ву був послом 15 брендів, включаючи Bulgari, Lancôme, Louis Vuitton та Porsche — усі вони негайно розірвали з ним контракти. Суд заявив, що Ву буде депортовано, хоча китайські юристи стверджують, що такі депортації зазвичай відбуваються після покарання.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні