--> Стала відома наступна ціль росіян у війні проти України | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Стала відома наступна ціль росіян у війні проти України

1
Стала відома наступна ціль росіян у війні проти України
Російські окупанти ймовірно продовжать завдавати удари по енергетичній інфраструктурі. Проте обстрілювати росіяни можуть і транспортні об’єкти, пише ТСН.

Військові злочинці РФ можуть завдавати ударів по транспортній інфраструктурі. Таким чином вони хочуть зупинити потік допомоги, який йде до України.

Про повідомив військовий експерт Сергій Грабський.

За його словами, росіяни можуть продовжити завдавати по Україні масовані удари. Під загрозою - енергетична інфраструктура та транспортні об’єкти.

“Вони можуть поставити під удар транспортні об'єкти. Вони хочуть зупинити потік допомоги, який, на їхню думку, йде залізницею. Вони користуються матрицею 20 століття, тож чекати від них можна всього. Але й противник намагатиметься далі завдавати ударів по енергетичній інфраструктурі, тому що вони думають, що це ефективний хід”, - наголосив Сергій Грабський.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Добрий день. Маю інформацію що чоловіки призовного віку перетинають кордон з польшею за 2500-4000$.
Люди мають знати про це!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні