--> Як вимикають світло на Львівщині | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як вимикають світло на Львівщині

0
Як вимикають світло на Львівщині
Сьогодні, 27 листопада, на Львівщині — аварійні відключення, які охоплюють більшість споживачів. Графіки не діють. Натомість світло вимикатимуть на вісім годин через кожні чотири години.

Про це повідомили у Львівобленерго.

“На цей час в Україні не вдалося стабілізувати ситуацію з дефіцитом потужності, тому на Львівщині продовжуються аварійні відключення відповідно до обсягів, які визначені розпорядженнями «Укренерго»”, – йдеться у повідомленні.

У підприємстві наголосили: ГРАФІКИ ВІДКЛЮЧЕНЬ, які були оприлюднені раніше — НЕ ДІЮТЬ. Натомість під аварійні відключення потрапляють більшість споживачів Львівщини, окрім об’єктів критичної інфраструктури.

Важливо, що у зв’язку із важкою ситуацією в енергосистемі з переліку критичної інфраструктури вже вилучені низка об’єктів — такі як поліклініки, котельні, станції зв’язку, установи юстиції та правоохоронні органи тощо.

За повідомленням, орієнтовно разова відсутність електроенергії складатиме ВІСІМ ГОДИН, далі упродовж ЧОТИРЬОХ ГОДИН світло буде. Після цього знову очікується відключення на ВІСІМ ГОДИН.

У час, коли електроенергія подається, енергетики просять використовувати її лише для найнеобхідніших потреб — зарядка телефонів, павербанків тощо. Закликають не вмикати потужні прилади, без яких можна обійтись — духовки, порохотяги, бойлери, пусодомийні машини та інші.

Нагадаємо, як повідомили в Укренерго, сьогодні по всій Україні тривають аварійні відімкнення світла через стрімкий ріст дефіциту потужностей.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні