--> «Найтупіший народ»: блогерка із заходу України висловилася про українців. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Найтупіший народ»: блогерка із заходу України висловилася про українців. ВІДЕО

2
«Найтупіший народ»: блогерка із заходу України висловилася про українців. ВІДЕО
В Івано-Франківську дівчина під час прямого ефіру в ТікТоці вирішила “привернути увагу” суспільства, тому заявила про те, що “в Україні - самий тупий народ”. Пізніше за свої слова їй довелося вибачатися, пише ТСН.

Відповідні відео з’явилися в соцмережах.

Як стало відомо, дівчина в соцмережі під час прямого ефіру вирішила розповісти своїм 13 глядачам про своє ставлення до українців та державної мови.

“Я народилася в Україні, і це моя найбільша помилка. В Україні - найтупіший народ. Я не патріотка, я не за Росію, я просто за те, щоб народитися в іншій країні, тільки не тут. Тут найбідніший народ. Я з Івано-Франківська, але я ніколи не думала, що розмовлятиму російською настільки легко і прекрасно, але росіяни - не мій народ, але я б все віддала, щоб народитися не в Україні”, - сказала дівчина.

Що цікаво, на іншому відео вона вже вибачається за свої словами. І робить це саме українською мовою.

“Я хочу принести вибачення за свої дії та слова. Я так не вважаю. Я не підтримую Росію, війну і російську мову. Російською я говорила перший раз у житті. Зі мною провели бесіду працівники Івано-Франківського СБУ. Вибачте мене, будь ласка”, - покаялася користувачка соцмережі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тупа щокаста малороска, пишається цак#пською мовою, яка ж вона огидна і смішна з своїм диким акцентом. От таких москалі і називають хохлами. Наввистрибки поспішають зректись рідної мови(( Плює в криницю з якої воду п'є. Ганьба!
Відповісти
Дійсно, нічого, крім огиди , це створіння не викликає.І вибачення також. Треба було б суворе покарання! Але в нас- гуманність....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні