--> У росіян є цілий перелік цілей в Україні | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У росіян є цілий перелік цілей в Україні

0
У росіян є цілий перелік цілей в Україні
Росія має перелік об'єктів в Україні, які можуть стати цілями для її потенційних ударів. Так, після кожної атаки агресор аналізує свою роботу та вирішує, куди вдарити наступного разу.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на на заяву речника командування Повітряних сил ЗСУ Юрія Ігната в ефірі телемарафону.

За його словами, загрози з боку Росії існують як з Чорного моря, так і з далеких кордонів. Так, на вихідних активність ворожої авіації була зменшена - у повітряному просторі було буквально кілька літаків.

Проте наразі авіаційна активність висока - кілька десятків ворожих літаків на півночі, на сході та на півдні. Саме з ними і можуть бути пов'язані повітряні тривоги. Так, росіяни мають достатньо запасів ракет С-300, які вони застосовують як зброю тероризму.

"Ми не раз наголошували на тому, що завдати удар вони можуть будь-коли. Питання в плануванні, організації, розвідці. Після крайніх ударів вони роблять якийсь аналіз, підсумки, дивляться, куди ще можна (вдарити - ред.), чи повторно завдавати удар по об'єктах критичної інфраструктури чи обрати новий", - сказав Ігнат.

Так, Росія має цілий перелік об'єктів, які є потенційними цілями для неї. Але агресору потрібен певний час на підготовку ударів. Як правило, РФ здійснює масовані атаки один-два рази на тиждень.

"Підняти літаки і скерувати їх на бойовий курс, завдати ударів - це не так багато часу потрібно, лише потрібно приймати рішення. Тому до цього треба бути готовими перш за все психологічно і дослухатися до влади, до військових", - додав Ігнат.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні