--> П'яний чоловік вибив вікно у «МакДональдсі», бо хотів поїсти. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

П'яний чоловік вибив вікно у «МакДональдсі», бо хотів поїсти. ФОТО

0
П'яний чоловік вибив вікно у «МакДональдсі», бо хотів поїсти. ФОТО
У суботу, 26 листопада, на вулиці Соборній у Вінниці молодик розтрощив вікно у ресторані фастфуду. На місці події спрацювала сигналізація, повідомили у поліції Вінницької області.

Як зазначають у поліції, злочин скоїв 27-річний місцевий житель. Під час інциденту він перебував у стані алкогольного сп'яніння.

За версією слідства, близько 1 години ночі молодик вибив вікно ресторану McDonald's та намагався потрапити в середину. Свій вчинок чоловік пояснив тим, що хотів, аби йому продали їжу.

Як зазначають, з правопорушником провели необхідні процесуальні та слідчі дії. Наразі у справі триває досудове розслідування. Дії молодика підпадають під ознаки злочину за статтею "хуліганство". Йому загрожує до 5 років обмеження волі.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні