--> В Ізюмі росіяни відрізали хлопцеві статеві органи, а потім стратили | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В Ізюмі росіяни відрізали хлопцеві статеві органи, а потім стратили

0
В Ізюмі росіяни відрізали хлопцеві статеві органи, а потім стратили
На звільнених територіях України російські окупанти залишили після себе багато моторошних злочинів. На Харківщині вони знущалися з неповнолітньої дівчини та хлопця, пише 24 канал.

Про це розповів керівник Офісу Президента Андрій Єрмак. Він зазначив, що саме спеціальний міжнародний трибунал щодо злочину агресії проти України дасть змогу відновити справедливість і покарати всіх винних у жахливих злочинах.

В Ізюмі окупанти жорстоко знущалися з людей
За словами Єрмака, коли правоохоронні органи проводили ексгумацію в Ізюмі, то знайшли неповнолітню дівчинку, яку спочатку зґвалтували, а потім жорстоко вбили. Також у місті виявили хлопця, якому перед стратою відрізали статеві органи.

«Ми виявляємо такі страшні речі щоразу, коли звільняємо новий населений пункт. Немає жодних сумнівів у тому, що Росія несе повну відповідальність за скоєне. Російські солдати та їхні командири, які скоїли воєнні злочини, будуть притягнуті до відповідальності. Однак цього недостатньо. До кримінальної відповідальності за злочин агресії слід притягти російських посадових осіб», – зазначив керівник ОП.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
165

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні