Скільки мають служити військові, яких призвали на війну під час мобілізації

0
Скільки мають служити військові, яких призвали на війну під час мобілізації
В Україні триває проведення загальної мобілізації. Багатьох цікавить, який строк проходження військової служби.

Детальніше про це – розповість 24 канал.

Скільки мають служити військові під час мобілізації
Для військовослужбовців, які проходять військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період, встановлений строк військової служби – до закінчення особливого періоду або до оголошення рішення про демобілізацію.

Для військовослужбовців, у яких закінчився строк військової служби, вона продовжується понад встановлені строки – до оголошення демобілізації.

Зверніть увагу! Закінченням проходження військової служби вважається день виключення військовослужбовця зі списків особового складу військової частини.

Таким чином, військовослужбовці, призвані на військову службу за мобілізацією на особливий період, мають проходити таку службу строком – до закінчення особливого періоду або до оголошення рішення про демобілізацію з виключенням військовослужбовця зі списків особового складу військової частини.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні