--> На заході України знайшли уламки ракет, які рф використала вперше | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На заході України знайшли уламки ракет, які рф використала вперше

0
На заході України знайшли уламки ракет, які рф використала вперше
Під час масованих обстрілів 31 жовтня росіяни вперше застосували ракети, які до цього часу не випускали по Україні. Йдеться про стратегічні крилаті ракети Х-55, фрагменти яких виявили у двох областях України, пише ТСН.

Ця зброя спрямована на викриття протиповітряної оборони України та її виснаження.

Про це сьогодні, 1 грудня, повідомив представник Центрального воєнно-наукового управління Генерального штабу Збройних сил України полковник Микола Данилюк на брифінгу в Military Media Center.

"В районі сіл Субіч та Княжпіль у Хмельницькій області та села Заставне Львівської області були виявлені фрагменти крилатих ракет, які до цього часу, а саме до 31 жовтня, противником не застосовувалися. Особливістю цих ракет було те, що вони були споряджені не вибухонебезпечною бойовою частиною", - сказав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні