Чому росія так часто піднімає літаки в повітря

0
Чому росія так часто піднімає літаки в повітря
Військовий експерт Олег Жданов припустив, що Росія часто піднімає літаки в повітря, щоб в українських містах оголошували сигнал повітряної тривоги. Ці літаки не обов'язково випустять ракети, але будуть лякати і жахати українців, пише УНІАН.

"Я так розумію, що вони хочуть заводити їх на бойове чергування, і щоб вони перебували в повітрі якомога довше, практично цілодобово. І ми з вами будемо сидіти, як на голках, в очікуванні сигналу. По-перше, сигнал повітряної тривоги, тому що вони в повітрі знаходяться. У них під крилами ракети і ми будемо просто очікувати пуску цих ракет, але я думаю, що навряд чи вони це можуть застосувати. Справа в тому, що це буде не так ефективно. По-перше, велика витрата палива. По-друге, екіпажі все одно треба приземляти і дати їм відпочити. Не можуть пілоти тримати стільки часу штурвал в руках", - сказав Жданов.

Експерт зазначив також, що російські літаки бояться заходити в повітряний простір України, тому що наша авіація почне давати потужну відсіч. Тому командування РФ перемістило свої літаки поближче до Каспійського моря, підкреслив Жданов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні