--> Астролог розповів про вирішальний місяць у війні з рф | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Астролог розповів про вирішальний місяць у війні з рф

0
Астролог розповів про вирішальний місяць у війні з рф
Масовані атаки Росії на об'єкти критичної інфраструктури України в грудні не припиняться, але навіть погода сприятиме успішному просуванню ЗСУ на фронті, пише УНІАН.

Такий прогноз зробила таролог і астролог Рубіна Цибульська, зазначивши, що у новому місяці в Україну прийде багато перемог. Вона назвала грудень вирішальним місяцем, однак, при цьому холод і темрява не відступлять, українцям потрібно бути до цього готовими.

"Йде трансформація, обнулення для країни і багатьох територій, але при цьому показує, що початок місяця люди будуть перебувати у сум'ятті, страху, паніці та у невизначеності. Росія продовжуватиме завдавати ударів по життєво важливих об'єктах, а також по вже відновлених місцях", – зазначила таролог.

За її словами, РФ намагатиметься їх добити остаточно. Цибульська додала, що Росія у глухому куті, й вона жадає занурити Україну в темряву та холод.

Проте, погодні умови будуть на руку ЗСУ, вони дадуть українським бійцям велику можливість просуватися вперед. Росіяни непідготовлені, вони не витримуватимуть і все більше залишатимуть захоплені території, зазначила астролог.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні