У рф готуються до «великих відступів» з України?

0
У рф готуються до «великих відступів» з України?
Російські пропагандисти несподівано почали говорити на своїх передачах про трибунал в Гаазі. Так вони можуть готувати звичайних росіян до наступних воєнних невдач, пише 24 канал.

Про це розповів політтехнолог Михайло Шейтельман. У нього є дві версії, що саме пропагандисти хочуть вкласти в голову росіянам цими заявами. Перша ідея – більш ймовірна, але менш розумна. Друга – навпаки.

Можуть готувати росіян до наступних відступів
Як наголошує Шейтельман, перший варіант – пропагандисти хочуть продати російському народу ідею народної чи вітчизняної війни. Що на спеціальний трибунал потраплять не лише військові злочинці, але й звичайні жителі Росії. Тому нібито потрібно стояти до кінця і не програвати.

«Мені здається, що це ймовірно. Бо такий висновок напрошується. Але важко уявити, що таке спрацює. Звичайний росіянин взагалі не знає слово "Гаага". Для них це мало що говоритиме», – зазначив Шейтельман.

Менш ймовірний варіант – в окупантів можуть статися нові великі відступи. Або вони допускають можливість підписання мирного договору, за яким відступлять з усієї чи з більшості території України. Тому їм потрібно якось пояснити, чому це перемога.

«Вони можуть почати розповідати, що це перемога, бо не буде Гааги. Буцімто вони захистили кожного від Гааги. І це – нібито велике досягнення», – розповів Шейтельман.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні