Стали відомі справжні плани путіна

0
Стали відомі справжні плани путіна
В адміністрації президента США вважають, що главі Кремля потрібно відвести війська з території України, а також припинити обстрілювати її територію ракетами, пише Фокус.

Офіційний представник Білого дому Джон Кірбі заявив, що президент РФ Володимир Путіна насправді не готовий до переговорів із Україною. Він не збирається обговорювати припинення війни. Це підтверджують його дії.

За словами Кірбі, Путін не показав жодних ознак того, що він насправді готовий покласти край війні з Україною. Він також заявив, що Кремлю слід було б вивести війська з території України та припинити обстрілювати її енергетичну інфраструктуру ракетами та дронами-камікадзе.

"Дії говорять голосніше за слова. І їхні дії відображають похмуру рішучість продовжувати вбивати українців", — сказав Кірбі.

Також видання пише, що президент США Джо Байден заявив, що готовий зв'язатися з Путіним, якщо він справді готовий говорити про припинення війни. Проте планів на зустріч із ним американський лідер не має.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні