Які бренди носить Зеленський та хто підбирає йому гардероб

0
Які бренди носить Зеленський та хто підбирає йому гардероб
Президент Зеленський став національним трендсетером – все, що він вдягає, стає модним

Президент Володимир Зеленський запустив тренд на зручний кежуал кольору хакі із патріотичними принтами від українських виробників і став першим українським лідером, який повністю відійшов від офіційного дрес-коду. Про це пише сайт nv.ua.

New Balance, Saucony, М-ТАС, KateLab и Creative Depo – ці українські й американські бренди останнім часом складають гардероб Володимира Зеленського. Якщо раніше вітчизняні президенти носили виключно консервативні костюми із такими ж консервативними краватками, то після 24 лютого змінилося все: український лідер тепер одягає спортивні штани кольору хакі, флісові куртки, футболки з тризубом та худі з написом I’M UKRAINIAN. В такому патріотичному мілітарі він щодня з’являється на публіці, зустрічається з іноземними високопосадовцями й звертається до співгромадян.

За десять місяців війни голова держави став не просто першим лідером України, який відійшов від офіційного костюмного протоколу, але й перетворився на національного трендсетера – зараз все, що він вдягає, вмить стає модним.

Так, наприклад, куртку вітчизняного бренду тактичного одягу М-ТАС, в якій Зеленський з’явився на публіці під час поїздки у щойно звільнений Херсон, було розкуплено в інтернеті у той самий день. Завдяки президенту широкому загалу українських та світових модників стали відомі невеличкі вітчизняні бренди на кшталт KateLab – проєкту луцької дизайнерки Катерини Ковальчук, який створив лаконічну футболку з маленьким тризубом біля комірця. В ній президент звернувся до українців у червні, коли країна пережила 100 днів війни.

Таким самим чином популярність прийшла й до столичного бренду спортивного мерчу Creative Depo. Це сталося після того, як Зеленський у футболці цього бренду з надписом I’M UKRAINIAN звернувся до співгромадян у День пам’яті – з того часу дизайнери стали отримувати по сто замовлень на день і розширили цей принт на повну лінійку одягу.

До речі, вищезгаданий М-ТАС є виробником відразу кількох речей у гардеробі президента: бренд співзасновника мережі воєнторгів Мілітарист створив одну з тих самих легендарних «флісок Зеленського». Популярність цієї куртки перетнула кордони, і у травні одна з них пішла з молотка на благодійному аукціоні Christie’s у Лондоні за 90 тис. фунтів стерлінгів ($111 тис. або 3,3 млн грн.).

Сам Зеленський стверджує, що такий гардероб йому підбирають не стилісти, а він склався фактично сам собою з подарунків від українських військових і виробників. Так, нещодавно в інтерв'ю німецькому виданню ZDFheute Nachrichten Зеленський зізнався, що зараз в нього є щонайменше 20 футболок локальних брендів, хоча на початку війни їх було всього дві в додаток до знаменитої фліски. «Тепер з одягом в мене проблем нема», – каже Зеленський.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні