Знаки Зодіаку, кому не варто закохуватися один в одного

0
Знаки Зодіаку, кому не варто закохуватися один в одного
Про це пише mixnews.lv.

Рак та Водолій
У них різні цінності у житті. Сімейний Рак не зможе довго прожити із волелюбним Водолієм. У спільному проживання Раку потрібна буде турбота, надійність та увага від партнера, а Водолії ж хочуть жити моментом, не загадуючи наперед.

Овен і Телець
Навіть якщо спочатку буде здаватися, що відносини міцні, але імпульсивність і постійні зміни планів у Овнів можуть остаточно збити з рівноваги стабільного і спокійного Тельця.

Терези та Скорпіон
Вони мають різні темпераменти. Так, Терези хочуть від шлюбу почуття спокою та повного балансу, а Скорпіони люблять емоційну гойдалку, створюючи їх самостійно при нестачі.

Близнюки та Козеріг
Близнюкам близьке постійне спілкування у веселій компанії, вони не втомлюються від цього. Козероги люблять побути в тиші і щоб партнер був дуже відповідальним. На цьому ґрунті у цих знаків будуть постійні конфлікти.

Лев та Скорпіон
Це протилежні один одному знаки Зодіаку, яких поєднує лише прагнення лідерства. За перше місце вони боротимуться весь час їхніх стосунків, що закінчиться повною катастрофою для них.

Овен та Риби
Риби люблять купатися в ілюзіях та насичувати своє життя романтикою. Овни ж більш практичні, яких дратуватиме постійне "витання у хмарах" їхніх партнерів.

Діва та Стрілець
Діви люблять все тримати під своїм контролем, а Стрільці дуже цінують свій особистий простір і свободу, а також люблять, коли навколо них твориться веселий хаос ,а цього бояться Діва.

Телець та Близнюки
Працьовитим Тельцям необхідний такий самий за духом знак Зодіаку. Близнюки ж останні в списку їхніх потенційних партнерів через їх вічний пошук мінімальної праці та максимального за це заробітку. Для когось креативність у цій справі і вміння мати корисні знайомства буде близька, але точно не Тельцям.

Стрілець та Козеріг
Стрілець хоче ініціативності та відкритості від партнера, а Козеріг звик усе зберігати в собі, іноді бубнячи собі щось під ніс.

Рак та Лев
Леви прагнуть знайти ідеал, з яким постійно подорожуватиме і ходитиме з ним на тусовки. Раки же шукають спокою та умиротворення.

Риби та Терези
Це два відомі знаки Зодіаку, яким потрібен лідер у сім'ї. А якщо їх об'єднати, то відповідальність вони перекидатимуть один на одного як "гарячу картоплю".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні