Слова захисниці «Азовсталі» про президента спровокували скандал

0
Слова захисниці «Азовсталі» про президента спровокували скандал
Катерина Поліщук зіткнулася з хвилею хейту.

Парамедикиня, звільнена з полону захисниця «Азовсталі» Катерина Поліщук з позивним «Пташка» отримала нагороду від президента України. Володимир Зеленський вручив їй орден ІІІ ступеня «За мужність».

«Нагороду я присвячую моїм полеглим побратимам, які навчили мене мужності. Багато емоцій про цю нагороду, але… я вдячна і наполегливо працюватиму далі», – написала згодом Катерина Поліщук на своїй сторінці у Facebook.

Захисниця «Азовсталі» також висловила слова вдячності та підтримки президенту.

«Поважаю та всім серцем підтримую нашого Президента, і переглянула про нього думку з початком повномасштабного вторгнення. Це справжній лідер та керівник. Не всі рішення зрозумілі широкому загалу, проте шлях до перемоги стрімкий і наполегливий. Дякую йому. це надлюдська відповідальність та титанічна праця. Критикувати і поливати брудом можуть лише люди, які близько не уявляють масштаби його відповідальності і не спроможні відповісти навіть за себе та свої дії. Це лідер, а не «лідер». Бо він попереду, а не за спинами. Це моя позиція і мені чхати хто що про неї думає. Вона становилась 24 лютого 2022 року та залишається непохитною. В цих очах втома, вдячність, мужність і вірність. Він зробив свій вибір. І я пишаюсь жити і боротись з ним. Хто б що не казав», – ідеться у дописі Пташки.

Після цих слів на адресу Володимира Зеленського Катерина Поліщук зіткнулася з хвилею хейту. Її допис зібрав 2,7 тисячі коментарів, серед яких були й образливі, щось на кшталт «медалями купили дівку». Знайшлися критики, серед яких і відомі політики.

Зокрема, коментарем відзначилася заступниця декана факультету міжнародних відносин Національного авіаційного університету Ірина Лесь.


Щоправда пізніше пані Лесь написала, що на її сторінки у соцмережах було здійснено кібератаку.


Сама Пташка відреагувала на хейт дописом у Facebook:

«Чужі не зламали і своїм не дам. Я чекала такої ситуації, бо ідеальний образ мене малював кожен і риси цього ідеалу були в кожного свої. А тут виявляється в мене і думка своя є, і людиною без позиції мене не назвеш, і ще й огризаюсь, а не мовчки каміння спиною ловлю. А я до того ще й лаюсь, сплю на боку і не люблю яблук. Сталевію далі; гартують і будую план подальшої дипломатичної та медійної роботи для звільнення наших хлопців і дівчат. Дякую тисячам, що підтримали і підставили плече».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні