--> Експерт попередив про дві найближчі дати, у які рф може масово атакувати Україну | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Експерт попередив про дві найближчі дати, у які рф може масово атакувати Україну

0
Експерт попередив про дві найближчі дати, у які рф може масово атакувати Україну
Українцям треба розуміти, що удар від росіян все одно буде, можливо в найнесподіваніший момент, тому не треба ігнорувати заклики ховатися під час повітряних тривог.

Про це розповів генерал-майор запаса СБУ Віктор Ягун, пише Апостроф.

Росіяни зараз намагаються визначити ті критичні точки, удари по яких для нас були найболючіші та спробувати їх ліквідувати.

"Але я сподіваюсь, що ми так само не сиділи склавши руки, і навіть відновлення нашої інфраструктури не означає, що вона була відновлена саме в тому порядку, в якому вона була розташована раніше", - зазначив Віктор Ягун, додавши, що могли змінитися місця тих чи інших об’єктів інфраструктури та зробити так, щоб інформація, якою володіє ворог, не відповідала дійсності.

Москва полюбляє якісь визначні дати, тому може завдати удару навіть на 24 грудня, яке є сакральною датою: адже з дня створення СРСР пройшло 100 років. "Або ж на Новий рік. Тобто вони цинічно підбирають такі дати, які символічні", - розповів генерал-майор запаса СБУ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні