--> Астролог назвав небезпечні дні, під час яких росіяни можуть масово атакувати Україну | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Астролог назвав небезпечні дні, під час яких росіяни можуть масово атакувати Україну

0
Астролог назвав небезпечні дні, під час яких росіяни можуть масово атакувати Україну
Астролог Влад Росс дав невтішний прогноз щодо війни в Україні. За його словами, Росія може влаштувати ще кілька масованих обстрілів, пише Главред.

Росс акцентував увагу на тому, що найнебезпечнішими днями є вівторок і середа. За його словами, ще півмісяця буде зберігатися небезпека ракетних ударів по всій Україні, проте до Нового року ситуація трохи налагодиться.

"Вівторком керує Марс, а середою – Меркурій. Росії вистачить ще на два-три рази, щоб здійснити масований обстріл, а до Нового року нам стане набагато легше", - сказав астролог.

Експерт додав, що перемир'я на фронті не буде. При цьому ЗСУ будуть знищувати "другу армію світу". Також на російській армії несприятливо позначиться весь зимовий період, адже вони почнуть замерзати, оскільки у них нічого немає.

"ЗСУ потрібно скористатися цим моментом і знищити російських окупантів, коли всі російські військові нап'ються на Новий рік", - додав Влад Росс.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні