--> Росіяни розстріляли жінку, яка перетинала на човні Дніпро | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Росіяни розстріляли жінку, яка перетинала на човні Дніпро

0
Росіяни розстріляли жінку, яка перетинала на човні Дніпро
Окупанти обстріляли акваторію річки Дніпро та автоматною чергою поранили 65-річну жінку

Російські військові вдень у неділю, 4 грудня, обстріляли акваторію річки Дніпро та автоматною чергою поранили 65-річну жінку. Від отриманих травм вона померла, повідомила Херсонська міська рада.

Відомо, що вона перетинала Дніпро разом з чоловіком, повертаючись із дачі в Голопристанському районі. Водночас чоловік внаслідок обстрілу не постраждав.



Зазначимо, що у Херсоні в період з 3 до 5 грудня включно зняли заборону на перетин річки Дніпро на ділянці Річковий вокзал у світлий час доби. Це було зроблено для того, аби люди, які перебувають на дачах на лівому березі Дніпра, могли евакуюватися до Херсона, повідомляв голова обласної військової адміністрації Ярослав Янушевич.

Водночас через те, що під час втечі на лівий берег Херсонщини росіяни знищили усі плавзасоби, якими влада могла б забезпечити перевезення населення на підконтрольну Україні територію, люди можуть евакуюватися лише на власних човнах.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні