Хвилюються буквально з будь-якого приводу: імена нервових жінок

0
Хвилюються буквально з будь-якого приводу: імена нервових жінок
Деякі люди вміють справлятися зі стресом і берегти свої нервові клітини, тоді як інші постійно хвилюються за всіх і за все.

Астрологи назвали "Апострофу" три жіночі імені, власниці яких надзвичайно нервові.

Людмила
Людмила людям мила, і саме через бажання сподобатися всім жінки з цим іменем перебувають у стресовому стані. Вони намагаються бути найкращими в усьому, але це призводить лише до зайвих хвилювань, а не якогось позитивного результата. Астрологи рекомендують зосередитися на покращенні якості свого життя, не створюючи лише видимість такої "ідеальності".

Оксана
В Оксани мільйон планів і купа справ, які вона хоче реалізувати вже тут і зараз. Така жінка постійно женеться за успіхом чи за визнанням, однак шалений ритм життя змушує її стресувати й нервувати. З часом вона може відчути "вигорання", унаслідок чого моральний стан постраждає ще більше. Астрологи радять Оксанам берегти своє здоров‘я й правильно розставляти пріоритети.

Тетяна
Тетяни - це ті жінки, які сто разів перепитують у своїх рідних і друзів, чи поїли вони, як себе почувають, чи не потрібна допомога тощо. Вони настільки дбають про тих, кого люблять, що часом забувають про себе й не справляються зі стресом, який тільки накопичується. У такому випадку порада астрологів звучить так: Тетяни мусять турбуватися насамперед про себе, щоб зайвий раз не розхитувати нервову систему.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні