Українську телеведучу пограбували за кордоном

0
Українську телеведучу пограбували за кордоном
Українська телеведуча Маша Єфросиніна розповіла, як поїхала в Париж у справах і стала жертвою злодія. За її словами, зловмисник вкрав у неї сумку, де були всі документи і банськівські картки.

"У мене не працював сейф в номері, я поклала з собою: паспорт, права, картки всі. Я ще й зняла готівку, щоб не розраховуватися карткою. Сумку просто вкрали і все", - поскаржилася Маша в інтерв'ю Раміні Есхакзай, пише Уніан.

Єфросиніна додала, що на допомогу їй прийшли українці. За її словами, за допомогою співгромадян, які проживають зараз в Парижі, їй вдалося знайти консула і відновити документи.

Також вона згадала випадок на заправці дорогою з Парижа в Україну, коли Маша не змогла розрахуватися на касі. Тоді їй на допомогу прийшов невідомий чоловік, який і заплатив замість неї. При цьому вона досі не знає - чи впізнав чоловік її.

"Приходжу на касу, а картка не працює, тому що я забула, що її заблокувала. Я почала в банк дзвонити, відвернулася від каси. А дівчина на касі каже: "А за вас вже заплатив той хлопець, який пішов". Спокійно хлопець прийшов, побачив, що я засмучена і що мені не зручно, тому що я там нагребла, він просто заплатив. Він, мабуть, і не зрозумів, що це я чи не я", - додала Єфросиніна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні