Як у Луцьку будуть вмикати воду у випадку нового блекауту

0
Як у Луцьку будуть вмикати воду у випадку нового блекауту
У випадку повного знеструмлення, після 24 годин з моменту такого знеструмлення буде організовано погодинну подачу води. Години подачі води будуть опубліковані додатково, для кожної насосної станції окремо, повідомив мер Луцька Ігор Поліщук.

Для того, щоб знати до якої насосної станції належить ваш будинок, нижче опубліковано відповідний перелік вулиць та насосні станції, до яких вони належать в окремому файлі. Через відсутність електроенергії жителям квартир, що проживають вище 4-6 поверхів може не вистачити тиску. В такому випадку скористайтеся допомогою сусідів і візьміть води у них.

Також на двох свердловинах щоденно з 08.30 до 17.00 за адресами вул. Дубнівська, 26 та вул. Мамсурова, 5в буде відбуватися безкоштовна видача води у велику тару (від 30 літрів). Робота свердловин також буде запущена після спливу 24 годин після повного знеструмлення.

Лучан також просять вдома зробити критичний запас технічної і питної води.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні