У готелі на заході України чоловік влаштував стрілянину. ФОТО

0
У готелі на заході України чоловік влаштував стрілянину. ФОТО
У ресторані «Євроготелю» у центрі Львова виник конфлікт між двома компаніями, під час якого один з відвідувачів влаштував стрілянину. Як повідомили у Нацполіції Львівщини, унаслідок інциденту ніхто не постраждав, а стрільця затримали, пише Захід Нет.

Випадок трапився вночі 4 грудня. Близько 04:00 до поліції надійшло повідомлення, що в одному з готелів по вул. Тершаківців чоловік погрожує людям зброєю. На цій вулиці розташований «Євроготель» з панорамним рестораном.

Поліція повідомляє, що саме у ресторані трапився конфлікт між двома компаніями, під час якого 24-річний мешканець Дніпра вистрілив із пістолета. Унаслідок інциденту ніхто не постраждав, а чоловіка затримала поліція.

З місця події вилучено пристрій для відстрілу гумових куль «Форт-12Р» та набої до нього, а також розкладний ніж. Все вилучене скеровано на експертизу

Слідчі повідомили затриманому про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.296 (хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної зброї) ККУ. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Досудове розслідування триває. Невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні