--> Росіянка влаштувала дебош в караоке-барі через пісню | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Росіянка влаштувала дебош в караоке-барі через пісню

0
Росіянка влаштувала дебош в караоке-барі через пісню
Москвичка почала трощити караоке-бар, коли відвідувачі почали співати пісню українського гурту "Океан Ельзи".

Як повідомляє SHOT, дівчина на ім'я Анастасія з чоловіком відпочивала в закладі, де сусідня компанія замовила пісню "Я не здамся без бою". Росіянам це не сподобалося, тому чоловік Анастасії подзвонив в поліцію і повідомив, що інші жителі країни виконують "націоналістичні українські пісні", пише Уніан.

Однак Анастасія вирішила не чекати на приїзд поліції і почала трощити все навколо. Вона почала бити по апаратурі, а потім кришити посуд. В результаті в поліцію звернулися вже співробітники караоке-бару, щоб правоохоронці приїхали і втихомирили відвідувачку.

Також зазначається, що виконавці пісні гурту "Океану Ельзи" втекли із закладу до приїзду поліції. А ось Анастасію і її чоловіка відвезли у відділення, де склали на них протокол за хуліганство.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні