Чому путіна зачинили в бункері

0
Чому путіна зачинили в бункері
Російський правозахисник Марк Фейгін припустив, що Путіна ховають у бункері, щоб не лякати народ хворим виглядом диктатора. Адвокат також не вірить, що президент РФ здійснить візит на Донбас, пише УНІАН.

"Ні, нікуди він не поїде. Вони в кращому випадку десь під Луганськом побудують який-небудь там окопчик і приведуть підставних людей. Зобразять на пару хвилин його зустріч з масами. Не буде нічого, все обман. Чим небезпечно було зустрітися з матерями військовослужбовців? Ну ось чому б не привести було не фейкових якихось тіток з адміністрації, а реальних матерів? Скрізь махінації", - говорить Фейгін.

Адвокат зазначив, що Зеленський їздив на передову, а Путін - "просто боягузлива людина".

"Зеленський приїжджає до солдатів, нагороджує їх, приїжджає в Херсон, зустрічають його жителі Херсона, не якісь підставні люди, а реальні жителі міста. Путіну це не дано. Він - боягузлива людина, по-перше. Він дійсно дуже несміливий. Ну він так фізично прямо несміливий, боягузливий чоловік. А, по-друге, дивіться: що показати? Я вже не раз говорив, що реальний Путін - зморщений дідок на восьмому десятку. З подагрою пальців. З усякими іншими захворюваннями. Його вирішили ізолювати, щоб не лякати людей", - сказав Фейгін.

Правозахисник підкреслив, що справжнього Путіна не хочуть показувати російським солдатам, тому що у них пропаде бажання вмирати в окопах.

"Ефект від зустрічі з Путіним буде, м'яко кажучи, сумнівний. Особливо якщо його супроводжуватиме людина з валізкою, при чому неядерною", - переконаний адвокат.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні