У російських пропагандистів істерика: що сталося

0
У російських пропагандистів істерика: що сталося
Нещодавно російські пропагандисти Маргарита Симоньян та Ольга Скабєєва майже одночасно заговорили про колективну відповідальність. Вони мовили про те, що вони всі, навіть двірники, які підмітають Кремль, опиняться у Гаазі. Тому потрібна або перемога, або ядерний удар, як зазначив Владімір Соловйов, пише 24 канал.

Паніка російських пропагандистів цілком зрозуміла, адже вони відчувають, що під ними підгорає. Про розповів російський опозиційний політик Ігор Яковенко. Розуміння того, що все це може закінчиться для них дуже погано, проникає у їх голови та душі і породжує в них страх.

Він наголосив, що міра автономності пропагандистів від Кремля набагато вища, ніж була у їхніх попередників за радянських часів.

"Коли зазначають, що їм дають команду зверху що говорити, це не завжди правда. Певні тезиси, які вони проголошують, звіряються з вищим керівництвом. Проте в їхніх словах часто проривається те, що вони насправді думають. Паніка, яка з ними відбулась, це результат їх власних відчуттів", – розповів опозиціонер.

Цілі змінились
Він звернув увагу на слова Скабєєвої, яка жалілась, що, мовляв, їхнє безтурботне життя може закінчитися, усіх їх будуть судити й тому треба зараз "вмазати Україні як слід".

"Зверніть увагу, як змінилась мета так званої СВО: вже не мовиться про те, щоб "взяти Київ", чи ліквідувати "нацистський та бандерівський режим". Тепер пропагандисти говорять про те, щоб "Україна сама попрохала миру і тоді Росія на нього погодиться", - зауважив Яковенко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні