--> Жахлива смертельна аварія на Львівщині | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Жахлива смертельна аварія на Львівщині

0
Жахлива смертельна аварія на Львівщині
У селі Словіта Львівського району трапилась смертельна ДТП між двома автомобілями – загинув 26-річний місцевий мешканець.

Як повідомили у поліції, ДТП сталась у понеділок, 5 грудня, близько 15:00 на дорозі Львів–Тернопіль в межах села Словіта Львівського району. Попередньо відомо, що зіткнулись автомобіль ЗАЗ Lanos під керуванням 26-річного мешканця району та мікроавтобус Renault Master, за кермом якого перебував 28-річний житель Тернополя.

Внаслідок наїзду водій легковика отримав травми, від яких помер на місці події.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) ККУ. Проводиться розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні