--> Ще рік тому ми навіть уявити не могли що в нас буде Хаймарс - Резніков | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Ще рік тому ми навіть уявити не могли що в нас буде Хаймарс - Резніков

0
Ще рік тому ми навіть уявити не могли що в нас буде Хаймарс - Резніков
Нам слід розуміти, партнери дуже практичні, прагматичні та реалістичні. Все це й спричиняє затримки в постачанні необхідного озброєння. Про це Міністр оборони Олексій Резніков сказав під час телемарафону.

— Patriot — це система протиповітряної оборони середньої дальності дії, а, наприклад, IRIS-T або NASAMS це короткої дальності, є ще більш дальні. Все іде поступово. Системи Patriot дуже складні, дорогі й довгі у виготовленні. Порівняйте, ми навіть NASAMS отримали і зараз йде для нас замовлення нових систем. Ми отримали IRIS-T від Німеччини і йде замовлення нових систем. Тому це еволюційний шлях. Ми не могли рік тому взагалі уявити, що в нас будуть системи залпового вогню HIMARS. Треба зрозуміти одну річ: наші партнери дуже практичні, прагматичні і реалістичні. Тому якщо вони дають якусь нову систему, вони усвідомлюють, що в них є на складах амуніція до них, ракети, система ремонту, інструктори і наші хлопці навчені, на це є час. А найголовніше, їхня індустрія спроможна виготовити ці речі, — зазначив Міністр оборони.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні