Коли рф може знову масово атакувати Україну: відповідь Повітряних сил

0
Коли рф може знову масово атакувати Україну: відповідь Повітряних сил
Для підготовки до нового масованого ракетного удару Росії знадобиться до кількох днів.

Як повідомив під час брифінгу 6 грудня речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат, підготовка складається з програмування маршруту ракет і збору розвідданих різного характеру, пише УНІАН.

Також росіяни враховуватимуть розміщення зенітно-ракетних комплексів, вираховуючи "слабкі місця" в ППО.

"Скільки часу треба, щоб підготуватися до нового удару. Мова йде не про один день, мова може йти про декілька днів. Програмується маршрут ракет, збираються розвіддані різного характеру. Так само вони збирають дані щодо розміщення наших ЗРК – де вони знаходяться, як їх обійти, слабкі місця у системі ППО. Це все узагальнюється і робляться усі ці заходи. Тоді вже вони визначають, як можуть завдавати ракетного удару", - зазначив він.

Ігнат наголосив, що масований удар по Україні 5 грудня був заздалегідь підготовлений росіянами.

"Навіть якщо вчора був цей удар масований. Зрозуміло, що це не було спонтанне рішення після якоїсь "бавовни", це готувалося заздалегідь", - зауважив спікер ВПС.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-13

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні