У росії залишилось ракет лише на кілька масштабних обстрілів - Буданов

0
У росії залишилось ракет лише на кілька масштабних обстрілів - Буданов
У росіян залишилися ракети лише для декількох масштабних атак, після чого "вони вийдуть у повний нуль".

Про це заявив керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов в ефірі загальнонаціонального телемарафону, пише ТСН.

"Запаси високоточного озброєння РФ вже підходять до завершення. Вони вже давно вийшли в критичний стан. Проте, як ми бачимо, вони вирішили йти до кінця, тобто до нуля. Що в принципі дуже погано для самої Російської Федерації", –зазначив Буданов.

На скільки масованих атак здатна Росія
За інформацією очільника ГУР, виробництво нових ракет у Росії є, але воно мізерне і обмежене в порівнянні з тією величезною кількістю ракет, яка їм необхідна. Виробляється лише кілька типів ракетного озброєння.

"Реально в них залишилося ще на кілька масштабних атак і вони вийдуть в повний нуль. Чи готові вони вийти в повний нуль – ми бачимо, вони впевнено до цього вони йдуть. Виробництво нових досить обмежене і виробляється тільки кілька типів високоточного ракетного озброєння", – каже керівник Головного управління розвідки.

Чи є у РФ китайські та іранські ракети
Кирило Буданов повідомив, що поки що Іран не поставив Росії жодної балістичної ракети.

"З Китаєм теж саме. Нічого серйозного, крім пральних машинок великої кількості і телевізорів, не буде доставлено", - підсумував він.

Раніше з'явилася інформація, що РФ відправляє вантажні літаки до Китаю по 10 разів на тиждень. Росіяни нібито забирають "військову допомогу - екіпірування, бронежилети, шоломи, одяг тощо".

Військовий експерт Олег Жданов вважає, що Китай буде використовувати РФ як розмінну монету в торгах з Вашингтоном. На його думку, зараз тривають переговори про розподіл влади між такими державами, як Китай і США. Тому надаючи допомогу Москві, Пекін підвищує ставки.

Водночас глава КНР Сі Цзіньпін запевнив голову Європейської ради Шарля Мішеля, що Пекін не постачає зброю до РФ.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні