У яких областях найгірша ситуація зі світлом та коли буде покращення

0
У яких областях найгірша ситуація зі світлом та коли буде покращення
Через ракетний удар по Україні 5 грудня найскладнішою ситуація з електропостачанням є в Київській та Одеській областях. У деяких регіонах застосовані аварійні відключення світла, пише ТСН з посиланням на "Укренерго".

Росіяни 5 грудня увосьме масовано обстріляли українську енергосистему. Через це в багатьох регіонах були запроваджені аварійні відключення електрики. Найбільше ушкоджень через обстріли зазнали енергетичні об'єкти у Київській та Одеській областях. Наразі в Одесі відновлюється електропостачання.

"На відновлення обсягів виробництва електроенергії до рівня, який був до ракетної атаки 5 грудня, потрібно ще кілька діб. Наразі всім областям доведено ліміти споживання електроенергії. На жаль, вже є регіони, де перевищено ліміти споживання, тому застосовано режим аварійних відключень", - повідомили в "Укренерго".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні