--> У пожежі загинула 2-річна дитина. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У пожежі загинула 2-річна дитина. ФОТО

0
У пожежі загинула 2-річна дитина. ФОТО
6 грудня о 13:36 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Белінського Комунарського району міста, повідомляє прес-служба ДСНС у Запорізькій області.

Прибувши на місце події, рятувальники встановили, що горять кімнати та дах житлового будинку на загальній площі 50 кв.м. До приїзду підрозділів ДСНС батько виніс дитину із палаючого будинку.

До приїзду швидкої рятувальники намагалися надати домедичну допомогу 2-річному хлопчику, після чого передали лікарям, які констатували смерть. Вогнеборці оперативно ліквідували загоряння. Причина пожежі встановлюється.

За фактом події відповідними органами ведеться розслідування Від ГУ ДСНС залучалося 15 рятувальників та 3 одиниці техніки.

"Рятувальники звертаються до батьків з проханням не залишати дітей вдома без нагляду! Не наражайте малечу на небезпеку! Нагадуйте правила поводження із електроприладами та небезпеку ігор з вогнем!" - йдеться у повідомленні прес-служби.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні