--> 4 поради, які гарантують міцні стосунки | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

4 поради, які гарантують міцні стосунки

0
4 поради, які гарантують міцні стосунки
Побудувати стосунки – це далеко не все. Їх потрібно ще й зберегти. І ми відразу ж наголошуємо на тому, що це – неабияка робота. А допоможуть тобі у цьому наступні поради, пише 24 канал.

Ними поділилася психотерапевтка Ніро Фелісіано. Вона назвала кілька хитрощів, які дозволять зберегти стосунки. Візьми їх на озброєння, щоб ваша пара була разом.

1. Завжди лягайте спати разом
Це одна з рекомендацій, якої вона пропонує дотримуватися за будь-якої ситуації. Якщо ви не можете врегулювати конфлікт між вами, то це точно не причина спати в окремих спальнях. Лягайте спати в одне ліжко. І вже наступного ранку, на свіжу голову, зможете обговорити проблему, яка виникла.

2. Добре вибирай друзів
На думку експертки, якщо ми оточуємо себе парами, у яких теж міцні та щасливі стосунки, це позитивно впливає і на вас. Це надихає вашу пару та приносить користь у випадках, якщо щось іде не за планом. Наприклад, ти зможеш попрохати поради у друзів. Можливо, вони вже стикалися з подібною проблемою та знають, як з нею впоратися.

3. Вчися швидко просити вибачення
Фелісіано рекомендує максимально швидко просити вибачення, якщо ти чимось образив свою партнерку. Навіть якщо ти зробив це не навмисно, це не означає, що за це не потрібно перепрошувати. За її словами, немає нічого кращого для зняття напруги між вами, ніж добре та щире "вибач".

4. Обіймай
Остання та дуже важлива порада: міцно обійми свою кохану. Звичайно ж, секс надзвичайно важливий для стосунків. Але він – не найголовніше. Якщо вам необхідно позбутися стресу, розслабитися, почуватися потрібними та підтримувати зв'язок, – обійміться. Буквально кількох секунд в обіймах коханої людини достатньо, щоб позбутися напруги, яка могла виникнути.

Ці поради однозначно позитивно вплинуть на твої стосунки. Не соромся проявляти свої почуття. Не бійся визнавати свою провину. Будь зі своєю коханою попри все. Тоді ви будете разом щасливими.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні