--> Українська енергосистема до Різдва може не витримати | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Українська енергосистема до Різдва може не витримати

0
Українська енергосистема до Різдва може не витримати
Міжнародна некомерційна організація гуманітарної допомоги Корпус милосердя (Mercy Corps) повідомила, що національна енергосистема України може «впасти» до Різдва, якщо Росія продовжить атаки. Про це пише УНН із посланням на Newsweek.

«Ми боїмося, що через інтенсивність повітряних атак, а також їхню зосередженість на критично важливій цивільній інфраструктурі, такій як енергосистема, в якийсь момент, якщо вони збережуть такий самий темп протягом наступних кількох тижнів, мережа зіткнеться із ситуацією критичної масової відмови. Під цим ми маємо на увазі перебої в електропостачанні не просто на години чи дні, а, можливо, на тижні», – сказав директор з реагування Корпусу Милосердя в Україні Майкл Янг.

Він додав, що колапс енергетичної системи разом з низькими температурами, які в Україні взимку коливаються зазвичай від -2 до -20 °C, можуть призвести до повної непридатності українських міст для життя.

В організації зазначили, що відсутність електроенергії не лише залишить українців без тепла, водопостачання та інших базових умов для існування, але й сильно вдарить по економіці країни, оскільки багато промислових об’єктів зупинять роботу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні