Топ-3 імені, якими не можна називати дитину

0
Топ-3 імені, якими не можна називати дитину
До вибору імені своєї новонародженої дочки необхідно ставитися з особливою відповідальністю, оскільки одні імена для дівчаток приносять своїм володаркам лише щастя, а інші – самотність, життя з нелюбимими чи злидні, пише Телеграф.

Якщо ви виберете одне з топу для своєї дочки, не дивуйтеся, що доля у неї буде непроста.

Олександра
Жіноча форма імені Олександра, Саша, наділена чоловічою енергетикою, тому найчастіше на тендітні плечі цих представниць прекрасної статі лягає безліч обов’язків. Олександри багато працюють, забезпечують сім’ю, а у чоловіки беруть чоловіків слабких, не здатних на вчинки.

Людмила
Ім’я Людмила може принести нещастя своїй володарці. У їхньому житті виходить так, що їм часто випадає розлука з коханими та втрати близьких людей. Нерідко такі дівчата залишаються самотніми.

Тамара
Тамара — справжня власниця. Вона дуже сильно ревнує, надмірно контролює свою кохану людину. Недовіра до партнера нерідко призводить до розставання. Тамарам важко знайти своє сімейне щастя.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні