На трасі зіткнулися вантажівка та пасажирський автобус: водії загинули на місці. ФОТО

0
На трасі зіткнулися вантажівка та пасажирський автобус: водії загинули на місці. ФОТО
Цієї ночі, 9 грудня, на затяжному підйомі сталося зіткнення між рейсовим пасажирським автобусом «Van Hool» та вантажним автомобілем «Skania» з напівпричепом-зерновозом, що рухалися в попутному напрямку у бік Одеси, повідомили у поліції Одеської області.

Внаслідок аварії загинув водій автобуса, який відпочивав, його напарник, що був за кермом, та ще четверо їхніх пасажирів зазнали травм і були доставлені до лікарні. Водій вантажівки не постраждав.

Наразі поліцейські встановлюють повні обставини події. Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. В рамках провадження призначено низку експертиз. Триває слідство.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні