Чоловік катував односельців, щоб дізнатися хто вкрав його кавуни

0
Чоловік катував односельців, щоб дізнатися хто вкрав його кавуни
В Одеській області затримали чоловіка, якого підозрюють у побитті та катуванні односельців, повідомили у поліції регіону.

До поліції звернулася родичка двох братів 40 і 49 років з Балтської ОТГ та заявила, що їх побили. Чоловіки розповіли, що односелець покликав їх до закинутого будку нібито для розмови, але насправді звинуватив у крадіжці кавунів із баштану.

"Заперечення чоловіків тільки розлютили їхнього співрозмовника, і він, користуючись перевагою у фізичній силі, почав бити братів кулаками по голові, палицею по тулубу, прив'язав мотузку за ногу молодшого чоловіка, тягав його по землі, змушуючи зізнатися у викраденні врожаю", - йдеться у повідомленні поліції.

Слідчі висунули фігуранту звинувачення в катуванні. Цей злочин передбачений частиною 1 статті 127 Кримінального кодексу України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні