--> Де в Україні немає світла зараз | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Де в Україні немає світла зараз

0
Де в Україні немає світла зараз
На Одещині, Херсонщині та Харківщині спостерігаються найгостріші проблеми з енергосистемою.

Найбільш гостра ситуація з електроенергією склалася на півдні країни та у Харківській області. Проблеми є і в інших областях, але у вказаних регіонах ситуація набагато складніша, заявив під час брифінгу 9 грудня голова Укренерго Володимир Кудрицький.

"Що стосується відновлення та складності ситуації - це, безумовно, Одещина та Херсонщина... Херсонщина - зі зрозумілих причин, як ми знаємо, там була практично знищена енергомережа і вона зараз відновлюється по крихтах. Рівень замінування там за межами уяви", - уточнив він.

Він сказав главі Укренерго, енергетики багато побачили на деокупованих територіях, але ситуація в Херсонській області є "викликом нового рівня".

"Також ускладнені роботи на Харківщині та Донеччині щодо відновлення як мережевих, так і об'єктів генерації. Йде відновлення і в інших регіонах, таких як Київська та Львівська області. Але, безумовно, на півдні, і напевно, у Харківській області ситуація найгостріша", - наголосив Кудрицький.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні