--> Наталія Могилевська нарешті завагітніла? | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Наталія Могилевська нарешті завагітніла?

0
Наталія Могилевська нарешті завагітніла?
Навіть війна не перепона справжньому коханню, і в цьому переконалася знаменита українська співачка Наталія Могилевська, яка зустріла чоловіка, що підкорив її серце у розпал бойових дій.

Разом з ними вона об’їздила усю країну, активно волонтерила, давала концерти, навідувалася дитячі прихистки. Аби не злякати удачу та не накликати занадто велику кількість уваги, зірка поки що відмовляється розсекречувати особистість свого обранця, але вже встигла закохати публіку у нього заочно. Можливо це і послужило основним підґрунтям для пліток про вагітність артистка: шанувальники настільки сильно бажають щастя своєму кумиру, що починають шукати ознаки цікавого положення у неї.

Але плітки про майбутнє поповнення в родині співачки, варто відмітити, зовсім не безпідставні. Понад місяць артистка потрапляє в об’єктив з новими параметрами своєї фігури. Користувачі мережі помітили, що у Наталії з’явилися округлості, які можуть свідчити про її положення.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні