Голлівудську зірку помітили на заході України

0
Голлівудську зірку помітили на заході України
Голлівудську зірку Жана-Клода Ван Дамма неочікувано помітили на заході України.

Так, американський актор приїхав до однієї з ужгородських приватних клінік, йдеться в ТСН. Спільне фото з Ван Даммом опублікував у своїй соцмережі закарпатський лікар.

Візит актора до клініки в Ужгороді медики підтвердили, а от деталі розповідати відмовилися. За їхніми словами, сам актор заборонив їм розголошувати будь-які подробиці.

Та з власних джерел ТСН дізналася, що до лікарні 62-річний Жан-Клод Ван Дамм навідався через погане самопочуття. Мета його візиту до України та подальший маршрут голлівудської зірки - наразі невідомі.

Окрім гарної медицини до України Жана-Клода Ван Дамма також ваблять жінки. Зокрема, більше 11 років голлівудський актор зустрічається з українкою Альоною Каверіною. І це при тому, що артист останні 23 роки офіційно одружений з культуристкою Гледіс Португез. До коханої в Україну актор неодноразово приїжджав і проводив з нею тут гарно час
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні