Путін розповів про удари по енергосистемі України. ВІДЕО

0
Путін розповів про удари по енергосистемі України. ВІДЕО
Російський диктатор Володимир Путін 9 грудня виступив перед своїми пропагандистами з бокалом шампанського в руках і розповів, чому РФ атакує енергетичну структуру України.

Відео виступу швидко розлетілося інтернетом, пише ТСН.

Путін заявив, що навколо ударів Росії по критично важливій українській інфраструктурі зчинилося "надто багато шуму". Водночас, за словами Путіна, "не потрібно бути особливо добре обізнаними", щоб зрозуміти поточний стан справ.

Крім того, російський диктатор заявив, що таким чином Росія нібито відповідає на українські удари по незаконному Керченському мосту.

"Так, ми робимо це. Але хто це почав? Хто пробив Кримський міст? Хто підірвав лінії електропередач Курської АЕС? Хто не постачає Донецьку воду?", — додав він.

Своєю чергою, російська журналістка Ганна Нємцова зауважила, що можливе сп’яніння Путіна є першим за час його перебування при владі. За її словами, це одне з небагатьох непостановочних відео російського диктатора.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні