Путін впав зі сходів і його готують до операції, — ЗМІ

1
Путін впав зі сходів і його готують до операції, — ЗМІ
Російський диктатор Володимир Путін днями впав зі сходів і тепер його чекає нова операція, пише ТСН.

Видання повідомляє, що російський диктатор впав зі сходів та пошкодив собі куприк. Тепер на Путіна чекає оперативне втручання в товсту кишку.

Офіційні особи у Кремлі спростували інформацію одного із телеграм-каналів про падіння Путіна, проте британське видання стверджує, що це все ж сталось.

"Однак, як би їм не хотілося приховати правду, джерела в Кремлі стверджують, що відтоді президент Росії зазнає певного дискомфорту та незручностей. Тому змушений звернутися за хірургічною допомогою", - пишуть британські ЗМІ.

Журналісти зауважили, що диктатор під час засідання Євразійського економічного союзу в Бішкеку незграбно рухався сходами. Також біля нього помітили охоронця із чорною валізкою. Британське ЗМІ зауважує, що Путін посилив заходи безпеки через побоювання замаху.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
шкода що на висок не впав
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні